Bitcoin verkopen

Heeft u Bitcoins en wilt u deze verkopen kunt u dit op verschillende manieren doen. Ook kunt u uw Bitcoin verkopen tegen andere munten of digitale valuta. Hier komen we later nog op terug. Op het moment zit de Bitcoin in een dip en is die meer aan het dalen dan dat die aan het stijgen is. Veel mensen hebben om deze reden al hun Bitcoins al verkocht. Het kan natuurlijk zijn dat u nog op een behoorlijke winst staat en dat u uitbetaald wilt worden, nu u nog van winst kunt spreken. Dit is dan ook het geval bij veel mensen. Doordat deze in grote getalen ineens verkocht worden zakt de markt van Bitcoins in en wordt deze dus automatisch minder waard.

 

Bitcoin verkopen voor altcoins

U kunt ervoor kiezen uw Bitcoins te verhandelen voor andere digitale munten, ook wel altcoins genoemd. Dit is echter niet makkelijk en hier is veel kennis bij genoodzaakt. Dit heeft met uw verkoopstrategie en timing te maken. Daarnaast moet u goed nadenken met welke altcoins u uw Bitcoins ‘trade’. Uw Bitcoin verkopen voor altcoins kan op veel verschillende manieren. Hiervoor zijn verschillende exchanges die zich hebben gespecialiseerd in het handelen van altcoins. Deze kunt u vinden in zowel het binnenland als het buiteland.

Waar kunt u uw Bitcoins verkopen?

Zoals eerder al genoemd kunt u dus uw Bitcoin verkopen op vele verschillende manieren. U kunt uitbetaald worden op hetzelfde platform als waar u uw Bitcoins gekocht heeft, maar u kunt ze ook verhandelen op cryptobeurzen. Dit is van toepassing voor u als uw Bitcoins bijvoorbeeld op een online of offline portemonnee/wallet heeft staan. Het ligt er dus aan of u kiest voor het direct verkopen van uw Bitcoins in ruil voor ‘echt geld’ of u ervoor kiest om uw Bitcoins te traden.

 

 

Author: admin

Share This Post On