blouse of vest

Een vest van Norway geographical is een prima geweven vest van top kwaliteit met daarin 35 procent synthetische stof, daarnaast zit er polyester en katoen in. Deze vesten zijn gemaakt om de winter mee door te komen zonder dat je het koud krijgt. Vandaar de naam norway geographical, het is vroeger ontwikkelt in Noorwegen doordat het daar erg koud kan worden, hebben ze geographical norway jassen ontwikkeld die je egt warm kan houden.

1101_g

Voor veel mensen is een blouse heel erg gewoon, maar voor veel mensen is een blouse ook gelijk heel chic. Sommige dragen een blouse het hele jaar door terwijl anderen het alleen met speciale gelegenheden aantrekken. Het is maar goed dat er zoveel verschillende smaken zijn en dat iedereen iets anders mooi vindt anders zou iedereen in het zelfde lopen dat moeten we natuurlijk ook niet hebben.

Daarnaast dragen veel mensen voornamelijk jongens ook vesten, vesten kunnen gedragen worden over je normale kleding als jas bijvoorbeeld. maar voor velen is een vest iets wat ze voornamelijk in de winter dragen en daarover heen nog een jas voor als ze buiten een stukje gaan fietsen of wandelen. het is daarom van belang om wel te kijken wat voor een vest je wilt kopen en of het niet te duur is.

Verder worden vesten ook in de lente gedragen zodat de jas thuis kan blijven en dat een vast warm genoeg is om er in de lente mee te lopen.

Author: admin

Share This Post On