Het kopen van een Motorola portofoon

Wanneer u op zoek bent naar een portofoon adviseren wij altijd een portofoon van Motorola. Een Motorola portofoon heeft bereik tot wel zo’n 700 meter. Zo kunt u met meerdere mensen communiceren over een grote afstand. Dit kan voor zowel privé als werk ideaal zijn. Vooral als er bijvoorbeeld een groot event is en je met meerdere mensen tegelijk contact moet onderhouden is een Motorola portofoon ideaal. In dit artikel gaan wij verder in op de voordelen van een Motorola portofoon en bespreken we wat de totale kosten zijn die u kwijt bent als u hiervoor kiest.

De voordelen van een Motorola portofoon

Het belangrijkste voordeel van een Motorola portofoon is hierboven al vernoemd. Het bereik dat u heeft is heel groot en dit is natuurlijk belangrijk als u een portofoon koopt. Andere belangrijke voordelen zijn dat deze vergunningsvrij zijn. U hoeft dus geen vergunning te kopen als u over deze portofoons wilt beschikken. Daarnaast zijn deze portofoons vaak voorzien van Wi-Fi, GPS en kun je gebruik maken van een meldkamersysteem. Dit is dan ook wat de Motorola portofoon onderscheid van andere merken portofoons en is een van de redenen dat je voor deze moet kiezen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een Motorola portofoon zijn afhankelijk van waar u ervoor kiest om te kopen. Daarnaast heeft u nog de keuze om een portofoon ‘kaal’ te kopen, of er voor te kiezen om er accessoires bij te doen. Hierdoor lopen de kosten echter wel op, dat is logisch. Hierbij kunt u denken aan opladers, accu’s, tasjes om ze in te doen etc. Een kale Motorola portofoon is zo rond de €50,- gemiddeld. Meestal kun je deze niet los kopen maar koop je deze in een pakket en dus meerdere tegelijk.

 

 

Author: admin

Share This Post On