Hoe je afvoer onderhouden?

Om te voorkomen dat je verstopping krijgt in en om je huis, heb ik hier een paar preventieve tips voor u. Heeft u toch nog een ontstopping, neem dan gerust contact op met ontstoppingsbedrijf Hengelo, voor als u bijvoorbeeld in Hengelo woont en uw ketelafvoer is verstopt.

De maatregelen die u zelf kunt nemen om ontstopping te voorkomen zijn hier onder opgenoemd.

Gebruik in de keuken een zeefje voor in de afvoer, dit voorkomt dat er etenswaren in de afvoer komen. Spoel vet of just nooit door de afvoer maar scheid deze apart in bijvoorbeeld een yoghurtpak en doe deze bij de rest afval. Maak de de koekenpannen eerst schoon met keuken papier zodat je het meeste vet er af hebt.
Gebruik het toilet alleen waarvoor die bedoeld is, spoel hier dus ook geen andere dingen door. Zet er een klein afval emmertje bij het toilet neer die gebruikt kan worden voor de maandelijkse ongemakken. Is dit niet nodig voor u zelf? Doe het dan voor de bezoekers.

De straatkolken worden vaak vergeten maar deze zijn net zo belangrijk. Zorg dat er altijd water instaat, dit zorgt er er voor dat de stank ook goed wordt afgesloten. In een straatkolk zit meestal een emmertje, deze heeft doel om het zand en vuil op te vangen. Leeg deze ook periodiek.

afvoerputje

Author: admin

Share This Post On