Nieuwe app helpt u bij het importeren van een auto

Auto importeren naar Nederland

In Nederland importeren er steeds meer mensen een auto uit buurlanden omdat de autoprijzen daar lager liggen. Vooral de auto-import vanuit Duitsland is omvangrijk. Menig automotive-bedrijf in Nederland verzorgt of helpt bij het importeren van een auto.

Maar u kunt zelf ook al veel zonder hulp van een professionele auto-importeur. Zo zijn er mooie platformen als autoscout24 en Mobile.de die een ontzettend groot aanbod aan occasions aanbieden. U zult al snel zien dat prijzen voor auto’s in Duitsland veel lager zijn.

 

Handige app voor het berekenen van de importkosten

Om te berekenen hoeveel het uiteindelijk kost om de auto’s die u op Autoscout24 en Mobile.de daadwerkelijk naar Nederland te halen en bij u voor de deur te hebben staan, is er een handige app: Mywebcar.

Deze app werkt prettig en combineert het aanbod van de twee grootste Europese aanbieders. Zo heb u de grootste kans om uw favoriete model voor een lage prijs te kunnen importeren. Vervolgens kunt ymet een simpele druk op de knop getoond krijgen wat de kosten zijn voor het importeren van de auto naar keuze.

Ook kan u de app gebruiken puur voor het berekenen van de BPM van de auto. Met de handige en snelle BPM-calculator is het mogelijk om dat te doen voor elke auto die u tegenkomt waarvan de emissiegegevens bekend zijn.

Mocht u de app uit willen proberen, klik dan op de volgende link. Dan kunt u de app voor het importeren van een auto downloaden in de appstore.

Author: admin

Share This Post On