Passief meer klanten werven door deze tips te gebruiken

Klanten werven als bedrijf of winkel is zeer belangrijk omdat je zonder klanten geen geld kan verdienen. Folders met aanbiedingen, reclameborden en sponsoren van sportclubs of verenigingen. Maar welke methode van reclame is het meest effectief? In dit artikel noemen wij de meest gebruikte methodes van reclame maken op en leggen uit hoe deze passief klanten kunnen werven. Samenwerken met Martini Reclamemakers kan het verschil maken!

Welke manieren van werven zijn er?

De meest voorkomende manier van werven is reclame. Veel ondernemers kiezen ervoor om op grote schaal hun bedrijf te gaan adverteren. Dit gebeurt door middel van het internet, reclameborden, lichtreclame en gevelreclame. Daarnaast helpen folders, goede recensies en sponsordeals ook erg bij het werven van nieuwe klanten. Passief klanten werven houdt in dat je zonder personeel of actie nieuwe klanten kan aantrekken. Dit wordt vaak gedaan door middel van reclame.

Gevelreclame is een geweldige manier om op te vallen in de omgeving. Je bedrijfsnaam is van veraf zichtbaar. Als mensen de naam zien, kunnen ze nieuwsgierig worden en het bedrijf opzoeken op het internet. Daarnaast is je bedrijf veel makkelijker te vinden op het terrein als mensen ernaar op zoek zijn. Met een mooi logo of bedrijfsnaam blijft deze de voetgangers die langslopen zeker bij.

Meer soorten reclame

Een andere manier om op te vallen als bedrijf is lichtreclame. In de nacht zal je bedrijfsnaam van een grote afstand te zien zijn. Deze lichtreclame is energiezuinig en kunnen zowel overdag als in de nacht goed worden gezien. Zo kunnen klanten je bedrijf van grote afstand al snel vinden. Er zijn verschillende opties voor lichtreclame zoals letters en lichtbakken. Deze soort reclame zet je pand in de spotlight!

Belettering van auto’s, busjes en ramen kunnen je bedrijfsnaam ook erg zichtbaar maken. Je logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld telefoonnummer kan worden geplaatst op de auto als wrap. Er zijn heel veel verschillende toepassingen voor belettering. Elk bedrijf heeft zijn eigen smaak en doelgroep, dus kies het beste wat bij je bedrijf past!

Author: admin

Share This Post On