Waar je aan moet denken bij het bidons bedrukken

Het laten maken van bidons met logo lijkt misschien erg simpel, maar er moeten meer keuzes worden gemaakt dan je eigenlijk denkt. Om jou te helpen niks te vergeten wanneer je het plan opstelt van het bidons bedrukken hebben wij even een overzichtje samengesteld dat je aan alles zal herinneren.

 

Bidons bedrukken

De soort bidon

Ja je hebt inderdaad verschillende soorten bidons. Om te beginnen is er natuurlijk de standaard bidon die iedereen wel kent, en dit is eigenlijk altijd een veilige keuze bij het uitkiezen van een bidon.

Ook heb je metalen bidons, deze zien er net wat luxer uit en zijn ook wat steviger. Deze zijn dus perfect als je net een beetje extra te besteden hebt en een kwaliteitsproduct wilt maken.

Wat nu helemaal hip is zijn de doppers. De doppen van deze bidons kun je zo omdraaien dat het een glaasje wordt om uit te drinken, erg innovatief toch. Ook deze kosten wat extra, maar dan ben je wel helemaal bij de mode.
Wat natuurlijk ook nog een optie is zijn shakebekers, deze bidons zijn bedoeld om bijvoorbeeld proteïne shakes in te maken. Deze ideaal om naar de sportschool mee te nemen zodat je daar je eigen proteïne shake kunt maken.

 

De grootte van het bidon

De verkrijgbare bidons verschillen in volume, zo zijn er bidons voor 350ml maar ook voor 750ml. Het is dus net wat jou het handigst lijkt. Voor een grotere bidon betaal je natuurlijk wel wat extra’s, en hij is misschien wat moeilijker mee te nemen. Maar je kan natuurlijk wel meer water of wat je er dan ook instopt meenemen, en hij is groter dus jouw logo heeft ook meer ruimte.
Nu je weet waar je over na kunt denken is het tijd om met een design te komen dat je op je bidon met logo wilt laten zetten. Wanneer jouw design klaar is kun je beginnen met kijken naar soorten bidons en een goed overwogen keuze maken over wat voor soort bidon je gaat bestellen.

Waarvoor wil jij bidons bedrukken?

Author: admin

Share This Post On