Wat is een bedrijfsstoelmassage?

Om het beste uit je medewerkers te halen, is het belangrijk om te investeren in hun welzijn. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn anders. Succesvolle organisaties weten dit en handelen ernaar door hun gezondheidsbeleid zorgvuldig uit te voeren. Er zijn meer dan genoeg organisaties die de juiste ondersteuning bieden.

Bedrijfsstoelmassage is een effectieve en gerichte manier om stress en werk gerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Vaak zijn dit RSI en stress gerelateerde klachten. Tijdens de stoelmassage ontspant de masseur de schouders, rug, nek, armen, handen en hoofd. Dit doet de masseur door middel van klassieke, Thaise en drukpunttechnieken.

Wat zijn RSI klachten?

RSI is een verzamelnaam voor ongemak in de spieren en gewrichten van handen, polsen, armen, schouders en / of nek. Je zult dit soort klachten oplopen door herhaalde vermoeidheid. Doordat je steeds dezelfde handelingen herhaalt, zal er een constante spierspanning zijn, wat ongemak in jouw spieren en gewrichten kan veroorzaken. Omdat RSI de verzamelnaam is voor veel klachten, geven artsen er de voorkeur aan om ziekten specifiek te noemen, zoals tenniselleboog, muisarm of carpaal tunnelsyndroom. Zo weet je wat de voorwaarden zijn.

Bedrijfsstoelmassage en de werkkostenregeling

Stoelmassage op het werk is volgens de Belastingdienst een manier om ziekteverzuim tegen te gaan. Daarom behoren de kosten die het bedrijf maakt om een ​​presiderende masseur aan te nemen, tot de gratis verstrekkingen (vrijgesteld van loonbelasting). De volgende voorwaarden zijn echter van toepassing:

 • Het gezondheids- en veiligheidsplan van het bedrijf bepaalt dat massagestoelen aan werknemers moeten worden verstrekt
 • Bedrijfsstoelmassage wordt uitgevoerd tijdens kantooruren en op de werkvloer
 • Werknemers hoeven geen persoonlijke uitgaven voor stoelmassage te betalen

Een bedrijfsstoelmassage is voor ieder bedrijf inzetbaar

Een massage is voor ieder bedrijf inzetbar, omdat er uitgebreide uitleg plaatsvinden en een op maat advies voor jouw bedrijf. Er wordt een offerte opgesteld op het te verwachten deelnemers. Per opdracht wordt er een vaste masseur naar keuze ingezet.

Waar zorgt een bedrijfsstoelmassage voor?

Kantoormedewerkers zitten de hele dag op hun bureaustoel achter de computer. Hierdoor worden de spieren verkrampt en het werk wordt hierdoor ongemerkt zwaarder. Maar er is een ultieme oplossing: een stoelmassage! De ultieme oppepper voor iedere kantoormedewerker. Een stoelmassage duurt slechts 15 minuutjes, dit gewoon even tussen de werkzaamheden door. Stoelmassage kan de bloedstroom naar vernauwende spieren herstellen, waardoor je je weer energiek voelt. De werkdruk wordt verlaagd. En daar houden de voordelen niet op: stoelmassage maakt medewerkers belangrijker, gezonder en flexibeler. Zowel mentaal als fysiek. Bovendien zullen ze zich erg dankbaar voelen.

Wat zijn de 10 beste resultaten van massage op het werk?

Bedrijfsstoelmassage bevordert de productiviteit van medewerkers. Minder klachten en meer werkplezier. De 10 beste resultaten van massage op het werk hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet:

 • Meer werkplezier
 • Verhoging weerstand
 • Verbetering bloedcirculatie
 • Daling kortdurend ziekteverzuim
 • Verhoging concentratievermogen
 • Nieuwe energie
 • Afvoer van afvalstoffen
 • Geestelijke en lichamelijke ontspanning
 • Verbeterde productiviteit
 • Vermindering van spierklachten in schouders, nek, armen en rug.

Author: admin

Share This Post On